Få hjælp nu – af en professionel psykoterapeut i Århus

Synes du, at det er en svær beslutning at søge hjælp hos en psykoterapeut eller psykolog? Måske kan det være svært for dig at se i øjnene, at du har det svært, men det er modigt at du tager dig selv alvorligt – og det er modigt, at du søger hjælp.

Hvis du har brug for hjælp nu, og du er omkring Århus, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

 • Kort ventetid
 • 18 års erfaring
 • Tider efter kl. 16
 • Rabatmuligheder

Hos mig som psykoterapeut kan du forvente:

 • Stor erfaring med mennesker og relationer
 • Et trygt og tillidsfuldt samtalerum
 • Omsorg og nærvær
 • At blive set, hørt og taget alvorligt
 • Konkrete og praktiske modeller og værktøjer

Når du besøger mig her, er det nok fordi, at du har det svært og har besluttet dig for at søge hjælp. At tage imod hjælp er første skridt på din vej til at få det bedre, så det er godt, at du er her!

Husk: Du er ikke alene. Det er faktisk helt almindeligt for os alle at have svære perioder i livet.

Måske har du en helt konkret udfordring, du ønsker hjælp til. Måske ved du ikke rigtig hvad det handler om. Begge dele er helt ok – Vi finder ud af det sammen.

Kontakt Lars – Klik her!

Jeg hjælper dig også gerne, hvis du har en lægehenvisning. Du skal dog vide, at jeg er psykoterapeut og ikke psykolog, så du kan ikke bruge din henvisning hos mig – men jeg kan give dig rabat. Hos en psykolog, der tager imod lægehenvisninger koster det 390 kr. for den første time og 325 kr. derefter. Det er meget billigt – men til gengæld er du oftest også nødt til at vente 10-12 uger på at få en tid.

Hvis du har en lægehenvisning giver jeg dig 200 kr. rabat, hvorved du kan få en session hos mig for 700 kr. Og hos mig kan du komme til inden for ca 1 uges tid.

Uanset hvad din udfordring er, så er der hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut

Min erfaring som psykoterapeut er, at du allerede efter få samtaler vil føle dig bedre tilpas.

Det der hjælper dig er:

 1. At få sat navn på – og ramme omkring – dét, der er svært
 2. At få øje på, at det svære handler om dele af dit liv – ikke hele dit liv.

Det kan være forskellige ting, der udfordrer os. Men du ikke er alene med dine udfordringer. Og der er mange flere end, du tror, der har udfordringer, der minder om dine.

 

Måske genkender du dig selv i nogle af de følgende sætninger

 • Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt, at andre kan lide mig.
 • Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv.
 • Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure.
 • Jeg har svært ved at kommunikere med dem jeg holder af – og jeg føler mig ikke forstået at dem.
 • Jeg bliver ved med at gøre ting, jeg ikke burde – og det påvirker mine relationer negativt.
 • Jeg føler mig forkert, hvis jeg er usikker eller ked af det.
 • Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager.
 • Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.

 

Psykoterapeut eller psykolog i Århus?

At leve livet betyder også at gå igennem kriser, sorg og udfordringer. Det gælder for os alle, det er en naturlig del af livet. Hvis du lige nu er udfordret, har du måske brug for at få hjælp hos en psykoterapeut eller en psykolog i Århus.

Mange føler det lidt som et nederlag at skulle søge professionel hjælp hos eks. en psykolog, for hvorfor kan de ikke klare det hele selv, når nu alle de andre lader til at kunne? Det er egentlig lidt pudsigt for på andre områder i livet, søger vi naturligt hjælp, når vi har brug for det.

Hvis du har ondt i tænderne, går du til tandlæge. Hvis du har ondt i ryggen går du til læge eller kiropraktor. Hvis bilen går i stykker sender du den på værksted. På samme måde kan du få hjælp til at håndtere livets udfordringer hos en psykoterapeut eller en psykolog.

Det jeg som psykoterapeut hjælper jeg dig med, er at søge efter og finde alle de ressourcer frem, som du rent faktisk har. Man kan sige, at jeg hjælper dig til et nyt og større perspektiv, på det du oplever.

Uanset om du vælger en psykolog eller en psykoterapeut foregår hjælpen via samtaler. Yderligere foregår det med forskellige redskaber og øvelser.
Ofte ligger årsagen til vores udfordringer nemlig “gemt” i kroppen, og for at skabe varige forandringer, må vi ind og mærke følelserne i kroppen.

Efter et forløb, vil du opleve, at du har fundet ind til dig selv – ind i din essens. Du vil opleve, at du står stærkere blot ved at være den, du er. Du ved, hvad du indeholder, og du ved, at livets udfordringer gør dig endnu mere stærk og hel… fordi du har fået hjælp til at se dig selv i det rette perspektiv. Du har også fået konkrete øvelser og redskaber, der kan hjælpe dig med bedre at håndtere de svære ting i dit liv.

 

Som psykoterapeut kan jeg blandt andet hjælpe dig med

 • Angst
 • Stress
 • Depression
 • Problemer i relationer
 • Lavt selvværd
 • Usikkerhed / bekymring
 • Trist / lettere deprimeret
 • Udfordringer på job

 

Virker psykoterapi?

Der står på Psykiatri Fondens hjemmeside ”Vi ved, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved man, at den gennemsnitlige patient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har fået psykoterapi, og de sidste 20% vil ikke få det bedre end dem, der ikke har været i terapi. Det er et godt resultat sammenlignet med det udbytte, man får ved behandling med medicin (psykofarmaka).”

At terapien virker, er dokumenteret videnskabeligt. Det understøtter fint den oplevelse, jeg har som terapeut i mit daglige arbejde med klienter.

 

Jeg ved, at du allerede har alt det, der skal til, for at du kan få det bedre …

Når du har det dårligt, vil dine tanker være optaget af problemet næsten hele tiden. Som psykoterapeut hjælper jeg dig med at bryde de tanker,  så du kan se ud over problemet. På den måde kan du få øje på, at der også er rigtig meget, der virker for dig, selv om du har det svært.
Det giver dig den ro og energi, du har brug for til at lette og forandre, dét der er svært.

 

Kun når du føler dig tryg, kan du få hjælp ud af det svære

Uanset om du søger hjælp hos en psykolog eller en psykoterapeut er det en forudsætning for et godt forløb, at du føler dig fuldstændig tryg. Derfor lægger jeg meget stor vægt på at møde dig lige præcis hvor du er. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det er, som det er, lige nu og her.

Det kan være rigtig svært at åbne op overfor en fremmed psykolog eller psykoterapeut, men dem jeg hjælper siger gerne, at jeg har en særlig evne til at skabe tryghed og gøre det let at åbne op.

Hvis du føler, at jeg er den rette psykoterapeut til at hjælpe dig, er jeg klar til at høre fra dig. 

Kontakt Lars – Klik her!